Drukke oktobermaand gezellig afgesloten

De oktobermaand in beslist niet rustig voorbij gegaan voor de tafelaars van tafel 12.

Vrijdag 3 oktober was het ‘Running Diner’ het eerste tafelevenement. Tussen gezamenlijke start, bij onze voorzitter thuis, en de gezamelijke afsluiting bij onze penningmeester, was het aan de tafelaars om de medetafelaars en de vrouwen te imponeren met zijn kookkunsten.

Vervolgens belegde wij een vergaderavond op 7 oktober in restaurant DeVijfdeSmaak, met een interessante gastspreker uit de entertainment-industrie en een korte terugblik op het serviceproject Plassen voor Simavi.

Vrijdag 9 oktober zijn enkele tafelaars aanwezig geweest bij de opening van de vernieuwde manege De Blijde Ruiters in Zaandam. Hieraan leverde wij een bijdrage die wij inzamelde via een Wijnproeverij.

Op zaterdag 10 oktober deden wij mee aan de landelijke Jarige Job dag, waarop wij producten inzamelde waarmee Stichting Jarige Job arme gezinnen in Nederland in staat stelt om van een kinderverjaardag een feestje te maken.

Woensdag 21 oktober werden wij bij Zijlstra Schipper architecten ontvangen waar mw. Saskia Brenninkmeijer ons een presentatie gaf over stijl en imago, de invloed van kleur, kledingkeuze en algemene presentatie. Bij deze presenatie was tevens Alex Blaauboer, Vice-President van de Nederlansche Tafelronde, aanwezig.

We sloten de maand af door met bijna alle tafelaars van Tafel 12 deel te nemen aan de Wijn en Spijsavond van Tafel 44 (Midden Kennemerland).