Cheque van 2.000 euro voor manege De Blijde Ruiters

ZAANSTREEK – Tafelronde 12 Zaanstreek organiseert verschillende activiteiten om vooraf gekozen goede doelen te ondersteunen. Afgelopen donderdag stond het 1e Zaanse Vastgoed Tennistoernooi op de agenda en dit keer is er gekozen voor manege De Blijde Ruiters in Zaandam. Bij T.V. Westzijderveld in Koog aan de Zaan genoten tennisers, sponsors en supporters van mooie rally’s en het goede weer. Met hapjes, drankjes en een BBQ was het toernooi een zomers spektakel.

“Het was een sportief en zonovergoten eerste editie van het toernooi”, vertelt Dirk Woord, dit jaar voorzitter van Tafelronde 12 Zaanstreek. “Ik wil alle deelnemers en sponsoren hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage en hoop dat we volgend jaar opnieuw op u (en al uw tennisvrienden) mogen rekenen.”

Maar liefst 2.000 euro werd er bij elkaar getennist voor manege De Blijde Ruiters. Manege De Blijde Ruiters is al bijna 50 jaar een begrip in de Zaanstreek. Kerntaak van de manege is het paardrijden voor gehandicapten mogelijk maken. Het is een echt Zaans streekproduct, opgezet en voortgezet door Zaanse serviceclubs, Zaanse ondernemers en individuele Zaankanters.

Tafelronde 12 Zaanstreek
De Ronde Tafel is een (internationale) serviceclub voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Tafelronde 12 Zaanstreek zet zich regelmatig in voor het goede doel. “Afgelopen jaren heeft Tafel 12 tijdens de Dam tot Damwandeltocht schone WC’s aangeboden aan de wandelaars om zo geld op te halen voor Simavi”, vertelt Nick Poggenklaas, voorzitter van de servicecommissie. “De veiling tijdens ons 70-jarig jubileumfeest bracht 5.500 euro op voor Hospice de Schelp in Krommenie!”

Foto: Pascal Fielmich