Wie zijn we?

Tafelronde 12 Zaanstreek is onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde, een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. De leden hebben allen binding met de Zaanstreek.

De tafel is niet specifiek een serviceclub, maar zet zich, o.a. met ‘serviceprojecten’, in voor de samenleving.

Tafelronde 12 Zaanstreek is opgericht in 1948 en bestaat dus nu ruim 70 jaar!

Momenteel vormen wij een Tafelronde met 14 leden uit diverse beroepsgroepen en werk en/of woonachtig in de hele Zaanstreek.

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de 18 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

De Nederlandsche Tafelronde heeft een netwerk van 3.000 huidige en 30.000 oud-leden. Er zijn momenteel 190 Tafelrondes in Nederland. De Nederlandsche Tafelronde maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van Tafelrondes met in totaal 45.000 leden.

Meer informatie over de Nederlandsche Tafelronde, www.roundtable.nl