Wijnproeverij succesvol

Heerlijke wijnen & gastronomische hapjes op een nostalgische locatie in de Zaanstreek.

Zondag 9 november hield Tafelronde 12 haar wijnproeverij op een hele bijzondere locatie. Aan de oevers van de rivier de Zaan staan de Verkade fabrieken, beter bekend van de meisjes van Verkade, en oh ja, natuurlijk ook van de chocolade en koekjes. Een deel van dit industrieel erfgoed is inmiddels niet meer in gebruik als fabriek, maar omgetoverd tot een prachtig proeflokaal en restaurant. Deze unieke locatie, maar bovenal natuurlijk het goede doel, leidde tot een opkomst van ruim 100 gasten.

Tafelronde 12 heeft besloten de opbrengst van € 1800,– te doneren aan Stichting de Blijde Ruiters. Deze stichting is al 30 jaar actief in Zaanstad en biedt onder vakkundige begeleiding paardensport mogelijkheden aan kinderen en volwassenen met een beperking. Onder het motto “omdat een beperking geen handicap hoeft te zijn” werken zij aan het welzijn van deze mensen.

Om de activiteiten voort te kunnen zetten dient er een renovatie te worden gedaan aan de huidige manege. Hier is een grote som geld voor nodig. Tafelronde 12 is verheugd dat haar succesvol verlopen wijnproeverij bijdraagt aan het realiseren van het doel van de Blijde Ruiters.