Niet iedere kinderverjaardag is een feestje. Dat kan toch niet?

Help ook mee er wel een feestje van te maken.

Op zaterdag 10 oktober aanstaande zet Tafelronde 12 Zaanstreek zich in voor Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job helpt de arme gezinnen in Nederland. Deze gezinnen zijn niet in staat om van een kinderverjaardag een feestje te maken. Gewoonweg omdat dit financieel niet behapbaar is. De Stichting geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Hiermee krijgen deze kinderen toch de mogelijkheid om er een feestelijke dag van te maken.

Voor dit prachtige initiatief zal Tafelronde 12 op zaterdag 10 oktober haar bijdrage leveren. Zij zullen deze zaterdag in de Albert Heijn in Saendelft staan en u vragen om wat extra (specifieke) producten te kopen, welke benodigd zijn om van een verjaardag een feestje te maken. Helpt u ook mee? We zien u zaterdag graag!

Het probleem is groot. Ruim 600.000 kinderen in Nederland kunnen hun verjaardag niet vieren. Samen kunnen we het verschil enigszins maken en deze kinderen helpen er toch een leuke dag van te maken. Het wordt dan ook groots aangepakt, bijna alle in Nederland gevestigde Tafelrondes (200) zullen zich op deze dag inzetten bij diverse Albert Heijn filialen in het land. Wij hopen op een stralende dag met veel medewerking van het winkelend publiek.

Kom zaterdag naar de Albert Heijn in Saendelft en help ook mee!