Zeikende Dam tot Dam lopers!

Mooi we hebben uw aandacht te pakken en dat is maar goed ook. Tafelronde 12 Zaanstreek hielp zaterdag tijdens de Dam tot Dam wandeltocht vele honderden lopers aan een schoon toilet, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan het goede doel Simavi.

De activiteiten van Simavi zijn van levensbelang. Ze strijden voor een gezonde basis voor iedereen. Heel simpel, namelijk  toegang tot veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Toch zijn er wereldwijd zo’n 750 miljoen mensen die nog geen toegang hebben tot deze basisvoorzieningen.

Tafelronde 12 Zaanstreek stond ter hoogte van de Noorder IJ en Zeeweg met een toilet unit. Bezoekers waren vrij om te geven wat ze wilden. Wat is een schoon toilet ú waard? Naast een toilet bood Tafelronde 12 Zaanstreek de lopers een heerlijk stukje muziek en een zit gelegenheid om na de vele kilometers die zij al in de benen hadden, even te kunnen relaxen. De inzet van Tafelronde 12 Zaanstreek werd door vele wandelaars zeer gewaardeerd. De actie heeft 600 euro opgeleverd voor Simavi welke Tafelronde 12 Zaanstreek spoedig zal overhandigen.