Bedrijfspresentatie en rondleiding Veldboer Eenhoorn

Begin oktober waren de leden van Tafelronde 12 te gast bij de nieuwe werkgever van Marcel van der Raad, namelijk Veldboer Eenhoorn.

Na een introductie over het bedrijf hebben we een rondleiding door het bedrijf gehad, en aansluitend een gezellige borrel met verse hapjes uit eigen ‘magazijn’.

Veldboer Eenhoorn is totaalleverancier van horecabenodigdheden en levert aan horecabedrijven, verenigingen, instellingen en bedrijfskantines in de regio Noord-Holland. U vindt bij hen al uw horeca benodigdheden onder één dak, te weten:
– 10.000 verschillende producten
– food en non food

Naast de groothandel is er ook een vers afdeling voor aardappelen, groente en fruit uit de streek. Verder bieden zij een ruim assortiment aan (biologisch) vlees en duurzame vis van gerenommeerde leveranciers. Ook kunt u uw kerstpakketten bestellen of deze zelf samenstellen.