Cheque Stichting Voor Je Kiezen

Serviceclub Tafelronde Zaanstreek no.12  heeft de opbrengst van een verkoopactie gedoneerd aan Stichting Voor Je Kiezen in Assendelft. De leden van de Serviceclub hebben zich rond de kerstdagen ingespannen om kerststerren te verkopen. De opbrengst van 1.000 euro is in zijn geheel naar de Stichting gegaan. Woensdag 21 maart vond de overhandiging van de cheque plaats.

svjk

Stichting Voor je Kiezen uit Assendelft biedt jeugdhulpverlening, waarbij in gezinsgroepen plaats is voor kinderen die (even) niet thuis kunnen wonen. Vlak voor de kerst ontstond bij de Zaanse serviceclub het idee om deze stichting te steunen bij het aanschaffen van nieuwe computers. Stichting Voor je Kiezen staat voor kinderen een goed tehuis en hulp bieden daar waar nodig. Het streven is om de kinderen op een zo normaal mogelijke manier te laten opgroeien. Dit is een goed streven waar Serviceclub Tafelronde 12 in zijn geheel achter staat en zijn steentje aan wilde bijdragen.

De computers staan inmiddels in de huiskamers en worden door de kinderen gebruikt voor internet, spelletjes en huiswerk.  Computers, internet en social media vormen een belangrijk onderdeel van het normaal opgroeien anno 2012. Serviceclub Tafelronde Zaanstreek no.12   is verheugd op deze wijze te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van deze kinderen.

Geef een reactie