Bedrijfspresentatie en rondleiding Adriaan Goede B.V.

Op de 1e woensdagavond van juni zijn we als Rondetafel 12 te gast geweest bij één van de oudste eiproducten bedrijven ter wereld. Adriaan Goede BV is opgericht in 1895 en wordt sinds 2001 geleid door de 4e generatie, te weten Dirk Goede.
In de loop der jaren werd de vraag naar eiproducten groter en groter. Het breken van eieren en het aanleveren van gepasteuriseerd vloeibaar eiproduct werd een steeds meer gevraagd product.

Onder leiding van de tweede generatie de heer Dirk B. Goede Sr. breidde het aantal afnemers zich snel uit. Sinds de heer Aart D. Goede in 1957 bij het familiebedrijf in dienst trad, heeft het bedrijf zich onder zijn leiding verder ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van het ei tot eipoeder producten. In 1964 werd de eerste poeder geproduceerd, terwijl het vloeibaar eiproduct al sinds 1948 tot ons assortiment behoort.

Na een uiterst boeiende presentatie over de geschiedenis en huidige productie van het bedrijf hebben we een rondleiding langs het productieproces gekregen.

 

Voor meer informatie over Adriaan Goede B.V., bezoek de website.